Uutiset

Vastaa ja voita!

Kävijäkyselyyn vastaamalla olet mukana BlizzCon 2018 Virtual Ticket ja 6kk Pelaaja lehden arvonnassa.

BlizzCon 2018 Virtual Ticket arvotaan 31.10.2018
6kk Pelaaja lehti arvotaan 11.11.2018

Grail Quest on avannut ovensa!
Ovet ovat auki kävijöille torstaista lauantaihin 12-24. Lanittajien netti toimii ja turnaukset ovat käynnissä! CS:GO Pro turnaus on alkanut ja sitä voi kotonakin seurata osoitteessa https://www.twitch.tv/grailquest

Kuva Atte Haapalahti

 

Eläkeläisten Counter-Strike -joukkue Grey Gunners haastaa isovanhempi-lapsenlapsi -pareja pelaamaan Grail Questeilla! Lenovo Legion -osastolla messualueella lauantaina klo 15:30-17:00

JerAx tulee perjantaina kertomaan kilpapelaajan urasta aiheenaan "Ammattina e-urheilu".
Jesse "JerAx" Vainikka on suomalainen Dota 2 -pelin maailmanmestari. Hän voitti syksyllä The International 2018 -turnauksen yhtenä kahdesta suomalaisesta OG Redbull -joukkueensa kanssa. 

Joel Harkimo haastoi Diilistä tutut kilpailijat CS:GO -otteluun. Peli pelataan näillä näkymin Grail Questissa lauantaina 20.10. ja sitä pääsee katsomaan kävijälipulla. Tervetuloa katsomaan kumpi voittaa ja tapaamaan muitakin Diili-kilpailijoita.

Overwatch turnauksen juontajina toimii tänä vuonna Tomi ”Tombha” Rinne ja Juha-Pekka "ZeiZei" Joutsenlahti! Tulossa kovaa settiä ja vauhdikasta menoa!

Lanittaessa nälkä usein yllättää mutta ei hätää, meillä on sinulle maukasta purtavaa tarjolla! 

Grail Quest 2018 järjestetään Kupittaan palloiluhallissa, Turussa, 18.-20.10.2018.

Tule mukaan tekemään Grail Quest- festareista entistäkin parempi! Haemme supertiimimme innokkaita ja ahkeria talkoolaisia, ole yksi heistä!

Lokakuu lähestyy uhkaavaa vauhtia. Syksyn tapahtumassa pääsee pelaamaan vaikka omaa konetta ei jaksaisikaan tuoda mukana. Nimittäin Pelitila tuo läjän tietokoneita päivälipullisten käyttöön.

Grail Quest arvonnassa voit voittaa useita palkintoja. Ota haltuun Grail Questin sosiaalisen median kanavat alla olevan linkin kautta ja ansaitse lippuja. Jokainen lippu on arpa, joten tällä tavalla moninkertaistat mahdollisuutesi voittaa.

Grail Quest Pop-up Gaming with HAVU

Grail Quest järjestää maksuttoman Pop-up Gaming -tapahtuman Rautatientorilla, Helsingissä lauantaina 9.6. klo 12-16! Paikan päällä on myynnissä mm. Grail Questin Early Bird lan-lippuja, tapahtumalippuja sekä HAVUn fanituotteita.