Talkooinfo

Tervetuloa Grail Quest pelifestarin talkoosivulle!

 

Talkoohaku 2018 Grail Questille on alkanut! Grail Questin mahdollistamisessa on mukana mahtava porukka talkoolaisia, oletko yksi heistä?

Talkoolaiset toimivat erilaisissa tehtävissä ennen ja jälkeen festivaalin sekä sen aikana. Tehtäviä löytyy mm. konsolipelitiimistä, aluerakennus ja purkutiimistä, järjestyksenvalvonnasta, lipunmyynnistä sekä infopisteestä.

Tehtäväkuvaukset- sivulta löydät tarkemmat kuvaukset eri talkootehtävistä. Jos tulet valituksi talkoolaiseksi, saat lisää tietoa tapahtuman aikataulusta. Ennen festivaalia järjestetään myös infotilaisuus, joista yhteen vapaaehtoisten tulee osallistua.

Talkoovuorot sijoittuvat pääasiassa festivaalipäiville ja festivaalin aukioloaikoihin, eli aamupäivästä yöhön. Jokainen talkoolainen tekee yhteensä noin 15 tuntia talkoohommia kahden tai kolmen päivän aikana, tehtävästä riippuen. Tekemällä nämä vuorot saat kolmen päivän pääsyn festivaalille. Lisäksi Grail Quest tarjoaa sinulle työpaidan, lämpimän ruoan työpäivinä, konepaikan vapaapäivälle, karonkan festivaalin jälkeen ja tietysti superhauskan ja opettavankin kokemuksen!

Talkoolaisuus Grail Questissa edellyttää 16 vuoden ikää. Muistathan ennen talkoolaiseksi hakemista lukea tietosuojaselosteemme.

Tulet saamaan lisätietoja sähköpostitse lokakuun aikana, mikäli sinut valitaan talkoolaiseksi. Muistathan siis seurailla sähköpostiasi. Jokaiseen talkootehtävään annetaan erillinen opastus. Talkoohaku on auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana, eli kannattaa hakea pian mukaan! 

 

Lämpimästi tervetuloa talkoolaiseksi osaksi Grail Quest 2018 -tiimiä!

 

Terveisin,
Jemina & Rosanna
Talkoovastaavat

 

HAE TALKOOLAISEKSI TÄSTÄ

 

Jos sinulla on kysymyksiä tai palautetta koskien talkootoimintaa Grail Questissa, laita sähköpostia osoitteeseen jemina@grail.gg tai rosanna@grail.gg

Talkooliittyvissä kysymyksissä voit liittyä myös Grail Quest Pelifestari serverin Talkookysymykset- kanavalle