Striimiboksi

 

Striimiboksissa voit tavata mielenkiintoisia striimaajia livenä, jutella heille ja tietysti seurata heidän striimaamistaan. Striimiboksissa on toimintaa joka päivä torstaista lauantaihin. Boksista löytyy ainakin:

Ink Owl


Nina, eli INK OWL, joka on striimannut aktiivisesti jo kolme vuotta. Positiivisuudella ja pienellä hulluudella varustettu INK OWL jakaa striimissä katsojillee monipuolista sisältöä. Striimeissä näkyy eri pelien pelaamisen lisäksi myös luovaa puuhaa, kuten piirtämistä.

Youtube
www.youtube.com/ink_owl

Twitch
www.twitch.tv/ink_owl

Instagram
www.instagram.com/ink_owl


eeddspeaks

Eetu eli eeddspeaks tai eeddplays on tuottanut jo viisi ja puoli vuotta sisältöä Youtubeen. Mukana on videopäiväkirjan muodossa toteutettuja videoblogeja sekä pelivideoita joissa pääosassa on hauskanpito, peleissä Eetu kun on aika huono. Tämän rinnalle on tullut vuosien saatossa myös striimaaminen Twitchiin. Twitchissä hauskoja hetkiä on koettu pääosin CS:GO:n parissa joihin Eetun seuraajat pääsevät lähes poikkeuksetta mukaan. CS:GO:n lisäksi Twitchissä on pelailtu monia muitakin hauskoja pelejä katsojien kanssa, oli ne selaimessa pelattavat minipelit tai taistelut minigolfin parissa. Tule paikalle tsekkaamaan miten Eetulta streamaus luonnistuu ja tietysti moikkaamaan.

Youtube
www.youtube.com/eeddspeaks
www.youtube.com/eeddplays

Twitch
www.twitch.tv/eeddspeaks

Instagram
www.instagram.com/eeddspeaks

Twitter
www.twitter.com/eeddspeaks


Luugi

Luukas a.k.a Luugi on 18-vuotias sekopää Suomen ainoasta oikeasta kaupungista, stadista (Triggeröityy suuresti sanan "Hesa" käytöstä). Lapsesta asti pelaaminen, pelivideoiden tekeminen ja pelien livestreamaaminen luulisi hioneen Luugin pelitaidot huippuunsa... No... Tärkeintä on nauttia peleistä ja pitää hauskaa! Ja sen tämä jätkä todellakin osaa (jos ei ole heittelemässä ohjaimia seinään liian korkean vaikeustason takia)!

Youtube
https://www.youtube.com/c/Luugi

Instagram 
https://www.instagram.com/l.u.u.g.i/

Twitter
https://twitter.com/L_U_U_G_I

Snapchat 
https://www.snapchat.com/add/luugivonkoopa

 


TaikaSoppa

TaikaSoppa, eli Juho on 18-vuotias pojankloppi suoraan Turusta, joka striimailee ja tekee videoita omaksi huvikseen ja harrastuksekseen monien vuosien kokemuksella. Videoita on tullut tehtyä YouTubeen jo yli kahdeksan vuoden ajan että myös twitchiin striimattua jo vuodesta 2012. Saa nähdä minne tämä harrastus johtaa mutta katse kohti valoisaa tulevaisuutta!

Youtube
www.youtube.com/TheTaikaSoppa

Twitch
www.twitch.tv/taikasoppa

Snapchat, Juhpaza
www.snapchat.com/add/juhpaza

Instagram
www.instagram.com/thetaikasoppa


Turunmarkku

Alunperin League of Legendsillä suosionsa kasvattanut TurunMarkku striimaa täyspäiväisesti Twitchissä ja on ollut Twitch partnerina nyt jo yli kaksi vuotta. Nykyään League of Legendsin lisäksi Markun virrassa nähdään myös paljon muita pelejä sekä IRL-kontenttia.

 

Twitch
https://www.twitch.tv/turunmarkku

Facebook
https://www.facebook.com/Turunmara

Instagram
https://www.instagram.com/turunmarkku/

Twitter
https://twitter.com/TurunMarkku


Hjallis Harkimo

Hjallis Harkimo on suomalainen liikemies, urheiluvaikuttaja ja kansanedustaja. Hän aloittaa tubettamista ja striimaamista syksyllä 2017 ja heittäytyy suoraan yleisön eteen Grail Quest -tapahtumassa, testaten erilaisia pelejä. 

 

Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=0rHLXtKrJZk

Twitter
https://twitter.com/hjallisharkimo

Instagram
https://www.instagram.com/hjallisharkimo/


Ville "Tuho" Torvinen

Ville "Tuho" Torvinen on show-painin entinen suomenmestari, nykyinen striimaaja, viihdyttäjä, näyttelijä, malli, nörtti ja isä! Ville on koko tapahtuman isäntä ja showmies. Ville striimaa pääsääntöisesti PS4:lla ja tämän hetken suosikkeihin kuuluu Rainbow Six: Siege sekä Battlefield 1.

 

Twitch
https://twitch.tv/tuhotorvinen

Facebook
https://www.facebook.com/tuho.torvinen

Instagram
https://www.instagram.com/tuhotorvinen/

Twitter
https://twitter.com/TuhoTorvinen