Info

Info

Grail Quest on jokaisen pelaajan suurtapahtuma, jossa kävijällä on mahdollisuus kokea pelaamisen koko kirjo yhden viikonlopun aikana. Grail Quest ei rakennu vain perinteisten lanien ympärille, vaan tekemistä riittää laidasta laitaan tapahtuman jokaisena päivänä. Pelifestareiden ohjelmassa on tänä vuonna valtava PC/konsoli-pelialue kävijöille, uutuuspelien ja -teknologioiden esittelyjä, kilpailuja, messutoimintaa, lavaohjelmaa sekä esports-turnauksia. Tapahtuma sopii kaikille pelaamisesta ja pelialasta kiinnostuneille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Grail Quest järjestetään Kupittaan Palloiluhallissa, Turussa, useimpien koulujen syyslomaviikon aikana 18.-20.10.2018. Tapahtumapaikka avataan torstaina klo 12 ja suljetaan lauantaina puolen yön aikaan. Konepaikkalipun ostaneet pääsevät tapahtumaan jo torstaina klo 9 alkaen ja heidän tulee poistua tapahtumasta sunnuntaina-aamuna klo 12 mennessä. Tapahtumapaikka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, ja lipputyypistä riippumatta jokaisella kävijällä on mahdollisuus nukkua tapahtumapaikalle itse tuomallaan patjalla.

Mikäli mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää ennen tapahtumaa tai sen aikana, ole rohkeasti yhteydessä info@grailquest.fi tai kysy asiasta Discord-serverillämme.

 

Aukioloajat

Kävijälipulla:

To, pe, la: 12:00-00:00

 

Konepaikalla ja vuokrakoneella:

To: 09:00-00:00

Pe, la: 00:00-00:00

Su: 00:00-12:00

 

KÄVIJÄN TÄYSI INFONOMICON LÖYTYY TÄMÄN LINKIN TAKAA!

 

Palloiluhalli