Info


Info

Grail Quest on jokaisen pelaajan suurtapahtuma, jossa kävijällä on mahdollisuus kokea pelaamisen koko kirjo yhden viikonlopun aikana. Grail Quest ei rakennu vain perinteisten lanien ympärille, vaan tekemistä riittää laidasta laitaan tapahtuman jokaisena päivänä. Tapahtuman ohjelmassa on muun muassa uutuuspelien ja -teknologioiden esittelyjä, kilpailuja, messutoimintaa, lavaohjelmaa sekä elektronisen urheilun SM-kilpailuja. Tapahtuma sopii kaikille pelaamisesta ja pelialasta kiinnostuneille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Grail Quest järjestetään Turun Gatorade Centerillä useimpien koulujen syyslomaviikon aikana 19.-21.10.2017. Tapahtumapaikka avataan torstaina klo 12 ja suljetaan lauantaina puolen yön aikaan. Konepaikkalipun ostaneet pääsevät tapahtumaan jo torstaina klo 9 alkaen ja heidän tulee poistua tapahtumasta sunnuntaina-aamuna klo 12 mennessä. Tapahtumapaikka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, ja lipputyypistä riippumatta jokaisella kävijällä on mahdollisuus nukkua tapahtumapaikalle itse tuomallaan patjalla.

Monista muista perinteisistä laneista poiketen tapahtumapaikalla ei ole ruuansäilytys- tai lämmitysmahdollisuutta, vaan hallin ruokapalvelut ovat avoinna aamusta iltaan ja hallin lähettyvillä sijaitseva SALE (Jyrkkäläntie 1, 12 minuutin kävely) palvelee myös päivisin. Osallistujan oppaasta löydät pakkauslistan sekä muut tärkeät asiat, mitkä on hyvä selvittää ennen tapahtumaa.

Mikäli mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää ennen tapahtumaa tai sen aikana, ole rohkeasti yhteydessä info@grailquest.fi tai kysy asiasta Discord-serverillämme.

Jos olet kiinnostunut tapahtuman vapaaehtoistoiminnasta, täytä hakemus täällä.

 

GGGC